Klassinen hieronta

Hieronta on hyvä tapa hoitaa kipeitä ja jännittyneitä lihaksia. Se on myös hyvin luonnollinen tapa vähentää stressiä, rentouttaa kehoa ja virkistää mieltä. Perinteisen hieronnan avulla voi hoitaa aktiivisesti omaa terveyttään ja hyvinvointiaan sekä edistää jaksamista työpaikalla ja kotona.

Jalkojenhoito

Terveydenhoidollista jalkojenhoitoa. 

Hoitoon sisältyy kylvetys, kynsien leikkaus, kynsien ohennus tarvittaessa, känsien ja kovettumien poisto, rasvaus. Hieronta polveen asti, jos aika riittää. 

Valitse vaativampi jalkahoito max 75 min, jos jaloissasi on paljon kovettumaa, känsiä, paksuuntunutta kynttä tai jos haluat pidemmän hieronnan lopuksi.

Rentouttava päähieronta 

Auttaa rentoutumaan ja vapautumaan arjen stressistä.
Elvyttää tehokkaasti päänahan ja niska-hartiaseudun verenkiertoa.
Verraton apu päänsärkyyn, migreeniin (hoitoon ei pidä tulla kuitenkaan silloin kun migreeni on päällä) sekä unettomuuteen.
Päähierontaa tehtäessä asiakas istuu vaatteet päällä rentona tuolilla, taustalla soi yleensä rauhallinen musiikki.
Hoidossa käsitellään niska-hartia-alue ja käsivarret, jonka jälkeen keskitytään perusteelliseen pään hierontaan,myös kasvot ja korvien akupisteet hoidetaan.

Kuumakivihieronta

Tule nauttimaan lämpimien kivien lempeästä syleilystä!

Kiviterapia-hoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä jo yli 5000 vuotta.
Nykyään kiviterapiaa käytetään myös hieronnassa ja vartalohoidoissa.
Öljyllä hierottaessa kuumien tai lämpimien kivien luovuttama lämpö ja säteily tehostavat rentoutumista, lisäävät verenkiertoa ja parantavat aineenvaihduntaa. Hieronta kivillä tuntuu kivuttomalta ja pehmeältä ja sen vaikutus ulottuu kudoksissa jopa 3 cm syvyyteen.
Kiviä voidaan asetella myös paikallisesti tehostamaan hoitoa esim. vatsan päälle, selän tai niskan alle, kämmeniin, reisien päälle tai vaikka varpaiden väleihin.Hierontaa ei suositella seuraavissa tapauksissa:

- Akuutit traumat
  ( avohaavat, palo- ja paleltumavammat,    lihasrevähdykset,     -venähdykset, murtumat)
- Infektiot ihossa
- Laskimotukokset
- Syöpä ( lääkäriltä aina lupa )

Jos epäilet voitko tulla hierontaan, niin kysy lääkäriltäsi lupa!


Jaa tämä sivu